Client: Hilda Dijk, van
Date: 18 september 2015
Category:

Mijn naam is Dolores, roepnaam: Loortje.
En ik heb mijn nieuwe huisje gevonden bij mijn baas Mandy.
Wat was het spannend om mee te gaan naar het nieuwe huis. Vooral in het begin wist ik niet goed wat ik er van moest vinden.
Maar nu vind ik het schitterend. Ik heb het hele huis voor mij alleen en nu ik eenmaal door heb dat alle snoepjes die ik krijg voor mij zijn, hoef ik ze ook niet meer te verstoppen! Dat doe ik natuurlijk wel want een voorraadje is altijd handig.
Als het baasje moet werken speel ik graag met al mijn speelgoed. Ik haal dan alles uit de bak om te kijken welke het leukste piept of welke lekker bijt.
En als het baasje dan weer thuis komt ruimt ze alles weer op.
We gaan vaak samen wandelen,  lekkere lange stukken langs de weilanden. Soms alleen en soms gaat ook mijn nieuwe grote zus mee, Pascha, ze is een Leonberger.
Ze is heel groot en vaak spelen en renen we dan samen. Maar mij krijgt ze toch niet ik ben namelijk veel te snel!

Ook ben ik al een paar keer mee geweest op wintersport. Dat ik leuk joh! Daar hebben ze heel veel zand, alleen is het daar wit en koud en het smaakt naar water! Wandelen op het strand in Nederland is ook heel leuk. Dan nemen we mijn voetbal mee en daarvoor ren ik zelfs het water in!
Kortom, ik heb het erg naar mijn zin hier en mijn baas vindt ik ook lief. Daarom geeft ik haar altijd veel kusjes en blaf ik altijd heel erg hard omdat ik blij ben als ik haar zie!

PS: wisten jullie al dat ik tante ben van een mensen baby? Dat is erg leuk en lekker, vooral als hij met zijn broodkruimels gooit!
Nou, ik ga lekker slapen, tot ziens allemaal!

Dikke knuffel en een poot van Loortje en Mandy

dolores_001 dolores_002

Help ons helpen

doneer-nu