Client: zwerfdieren
Date: 24 maart 2017
Category:

Lieve Joffie(voorheen Foxie) werd 7 jaar geleden geadopteerd via Stichting Dierenopvang Bosnië door twee hele lieve mensen. Al die jaren heeft ze een geweldig leven gehad samen met haar verzorgers.

Helaas heeft het noodlot toegeslagen en is Joffie op zoek naar een nieuwe baas.

 

Joffie zit nu tijdelijk in een opvanggezin, het is echter een druk huis met veel bezoek en andere dieren. Dat vindt ze op zich allemaal prima, maar het is overduidelijk dat ze het fijn zou vinden als haar nieuwe plek ietsje rustiger is. Ze kan prima met honden en katten door een deur, maar enige hond in huis zou voor haar een stuk fijner zijn. We zijn dan ook op zoek naar een plek zonder andere huisdieren.

 

Ze is nu ongeveer 9 jaar oud, maar nog actief. Een fijne wandeling kan ze heel erg van genieten. Ze kan best even alleen zijn, maar samen vindt ze leuker.

Joffie is een hond! Ze is dus waaks wanneer ze denkt dat er waaks gedaan moet worden, en als ze konijnen ruikt wil ze op onderzoek. Maar veel is heel goed bij te sturen.

Ze is 40 cm hoog en weegt nog geen 10 kilo. Ze is gesteriliseerd, gechipt, gevaccineerd en is verder in goede conditie. Ze zit nu bij een gastgezin in Amsterdam.

Adoptiekosten zijn in overleg. Zoals aangegeven is het een herplaatsing na een lange tijd, maar als Stichting voelen wij ons verantwoordelijk voor de door ons geplaatste honden, we helpen dan ook waar wij kunnen.

Voor meer informatie kunt u bellen naar Gwenny, 0629502442.

Help ons helpen

doneer-nu