Client: Hilda Dijk, van
Date: 7 september 2015
Category:

07-01-2016

Nog een heel gelukkig en gezond nieuwjaar gewenst. Hier nog weer een update van Dante. Gisteren ben ik voor controle geweest voor zijn getrokken kiezen en alles bleek goed genezen.  De dierenarts adviseerde wel om in het vervolg zijn tanden te poetsen omdat inmiddels al weer aangroei van tandsteen zichtbaar is. Dat gaan we dan maar proberen. We hebben tandpasta met leversmaak gekocht.  Kijken of dat lukt. Hij is ontzettend levendig en vrolijk geworden sinds die kiezen er uit zijn. Zowel buiten als in huis.  Daar zijn we blij mee.

Hartelijke groeten maar weer van Anneke, Theo en natuurlijk van Dante.

 

17.10.2015

Hier nog weer een berichtje over hoe gaat met Dante. Sinds anderhalve week is hij waaks geworden. Hij vindt zeker dat hij tegenwoordig wat te verdedigen heeft. We nemen aan dat,  wanneer hij al onze vrienden en kennissen kent, dat wel weer af zal nemen. Hij is ook al helemaal gewend in ons bos. Hij gaat op alle honden af en soms heeft hij ook het geluk dat er een met hem wil spelen. Dan racen ze in het rond met Dante altijd voorop. Hij kan hard lopen hoor. Met ons mee de deur uit vindt hij een feest. Dan maakt hij de meest  vreemde geluiden en springt zenuwachtig in het rond. Dus je hoort wel,  het gaat helemaal goed.

Groeten van Anneke en Theo.

 

05-09-2015

Dante heeft al drie opeenvolgende dagen drie kwartier losgelopen in het bos. Hij gaat steeds een beetje verder weg, maar houdt mij wel steeds goed in de gaten. Als ik een andere kant uit loop volgt hij gelijk zonder te roepen. Wij gaan elke dag met de auto naar het bos. Dante wordt daarin ook steeds rustiger. Alleen het in zijn eentje thuis blijven wil nog niet erg lukken. Maar dat blijven we oefenen. Ik weet zeker dat dat ook gaat lukken. Hij eet nu trouwens goed. Hij wordt al weer een beetje dikker. Dus al met al gaat het heel goed.

Hartelijke groeten Anneke en Theo.

dante_001

dante_002

 

 

Help ons helpen

doneer-nu