• Blanca 001
Client: Administrator
Date: 6 oktober 2013
Category:

05-10-2013
Wat gaat de tijd snel. Het is inmiddels alweer bijna een jaar geleden dat Blanca bij ons in de opvang kwam en zich een plekje in ons huishouden toe eigende.
Blanca heeft haar draai helemaal gevonden bij ons en is wat meer tot rust gekomen. Ze vermaakt zich prima met lekker liggen kluiven en spelen met de opvanghondjes en ons en natuurlijk regelmatig knuffelen. Ze staat altijd blij te stuiteren als het tijd is voor een loopje en als de rugzak mee gaat is het helemaal feest, want dat betekent een bezoekje aan opa en oma koekie, de jongens (mijn broertjes en ouders) of een urenlange wandeling op een leuke plek zoals bos of strand. Ze maakt echt deel uit van ons gezin, en gaat zo ver als het te realiseren is overal mee naar toe. Ook de weekendjes weg en uitjes worden gewoon voor haar.

Ons blondje heeft een kleine handleiding, maar wie eigenlijk niet? Ze heeft een wat gevoelig verteringsgestel, dus bepaalde kluifjes enz. mag ze niet hebben. Ze heeft dieptevrees, al is dit in de loop van de tijd al wel wat verbeterd. Ze houdt er niet van als kleine kinderen om haar nek hangen, is bang voor een specifiek knalgeluid en van de wind die door een kier van het autoraampje giert. Ze heeft wat tegen bepaalde hondensoorten en is anti drugs en alcohol.
Het lijkt een hele lijst als ik het zo opschrijf, maar het maakt haar tot wie ze is, maar we houden er met alle liefde rekening mee en natuurlijk werken we met haar aan de punten waar aan gewerkt kan worden.

Aan de andere kant is ze enorm liefdevol, zeker het baasje wordt dagelijks bedolven onder de kusjes. Ze zal niet van mijn zijde wijken en ze nodigt ons met haar speciale speelgrommetjes uit voor een potje flostrekken. Ze laat zich ook gerust twee of drie uur positioneren voor een knipbeurt en laat al dat gefrummel op haar gemakje gebeuren, eigenlijk kunnen we zo’n beetje alles met haar uithalen.
Ze slaapt heerlijk met ons uit als ze de kans krijgt en wat natuurlijk ook niet onvermeld mag blijven; ze is fantastisch met de opvanghondjes.
Kortom: Blanca is een superhondje en we zouden haar voor geen goud meer willen missen.

Groetjes van Tamara en een pootje van Blanca

Blanca 001 

Blanca 002 

Blanca 003 

Blanca 004 

Blanca 005 

Blanca 006

Help ons helpen

doneer-nu