• baika_010
Client: Administrator
Date: 14 juni 2011
Category:

29-12-2015

Het gaat uitstekend met Baika (Gaby). Het is een echte knuffelkont.
Ze is gek op de kleinkinderen en likt ze het liefst helemaal ‘schoon’.

Ze is trouwens gek op aandacht.
En als ze op schoot zit en je aait haar niet, dan kijkt ze met een schuin oog naar je en als dat niet helpt geeft ze wel even een dringend blafje.
Je wordt dus geacht haar te blijven aaien.
Diva.

Groeten van Baika en vriend Bob
en haar baasje Astrid Verver

baika(gaby)_011

07-01-2013

Het gaat heel goed met Baika en Bobby, nog steeds dikke maatjes. En ook dikke maatjes met onze kleinzoon Liam en onze nieuwe kleinzoon Svente, die nu 3 maanden is.

Ik kan altijd horen als ze eraan komen, want dan staat Baika te piepen en bijna te gillen op de vensterbank. En Bob doet gezellig mee. Liam is veel bij ons en gek op de honden. De foto die ik bijgevoegd heb is al een aantal maanden oud, maar wel grappig en nog steed actueel.

Als ik niet keek ging Liam gauw zijn broodje met Baika delen. Hij is nu bijna anderhalf en gaat regelmatig naar haar toe, als ze al niet zelf naar hem toe is gegaan en gaat haar dan aaien. Bij Bobby durft hij dat niet echt, maar die is nog wel eens een beetje wild.

We zijn nog steeds gek op ze. Ik durf nog niet te denken aan de tijd dat Bobby er niet meer zal zijn. Hij wordt 10 dit jaar en Jacks kunnen gelukkig best wel oud worden, maar als een van tweeën overlijdt, dan gaat de ander helemaal wegkwijnen. Maar zover is het gelukkig nog niet, maar je denkt er stiekem wel eens aan.

Voor jullie allemaal ook een heel goed 2013 toegewenst met steeds minder zwerfdieren, want daar moeten we naar toe.

Hartelijke groeten,

Astrid Verver

baika_010

04-12-2011

Het gaat uitstekend met onze diva.
Ze zit graag op schoot, maar dan moet je haar wel aaien, anders gromt of blaft ze en kijkt ze je aan alsof ze zeggen wil; Komt er nog wat van!!

We hebben sinds 3,5 maand een kleinzoon en hij en z’n ouders wonen tijdelijk bij ons, omdat hun woning nog niet klaar is.
Baika vindt dat helemaal niet erg. Ze is stapelgek met hem en als ze de kans krijgt likt ze hem helemaal schoon.
Als hij huilt gaat ze eerst even bij de box kijken (ze gaat er tegen op staan) en komt je dan halen. Ze is erg lief voor hem.
Als hij in zijn wipstoeltje zit kruipt ze bijna bij hem op schoot en al helemaal als ie pap krijgt.

Ze wil wel graag de baas spelen over Bob, maar die vindt het allemaal prima. Dus kortom, het gaat uitstekend met haar en we zijn allemaal gek op haar.
Het is een goede beslissing geweest om haar in huis te halen. Zo ik stop nu, want ik ga even een stukje met de honden wandelen.

Groeten Fam. Verver

19-10-2010

baika_007 baika_005 baika_006

baika_008 baika_009

29-06-2010

Het gaat uitstekend met Baika. Wat is het een lekkere meid. Echt een meid. Eigenlijk meer een diva.
Zij is heel subtiel de baas en Joris goedbloed Bobby vindt het allemaal prima.

Wij hebben nu vakantie en zijn lekker thuis, dus gezellig bij de honden.
Als we even weggaan kunnen ze heerlijk buiten door het hondenluikje dat we hebben aangebracht en als we aan de buren vragen of ze wel eens blaffen krijgen we altijd een: Nee hoor we horen ze nooit. Nou toppie toch?

Groeten,

Astrid Verver en een pootje en veel likjes van Baika en Bobby

PS.
Ik las op de site over Lea. Dat is vast familie van Baika. Baika likt namelijk ook aan alles en iedereen. Heel schattig.

26-11-09

Het gaat uitstekend met onze Baika.
Ze is een echte diva. Als mevrouw geen zin heeft om naar buiten te gaan rent ze gauw onder de tafel zodat ik er niet bij kan, maar daar hebben we onze
truukjes natuurlijk wel voor.

Ze weet Bobby ook aardig voor de gek te houden.
Laatst lag hij op een stukje van een kluifje te kauwen en ze lag voor hem een beetje te piepen en te blaffen en iedere keer mij aan te kijken.
Dus ik vraag aan haar wat er was en ze rent op me af, gaat op haar achterpootjes staan en met haar voorpootjes gaat ze heen en weer.
Ik vraag aan haar of ze soms naar buiten wil en doe de deur naar de bijkeuken open.
Bob hoort dat en komt aanstormen.
Baika gaat de bijkeuken in en Bob achter haar aan en zodra Bob in de bijkeuken was draaide ze zich om en rende terug de kamer in om het kluifje te pakken. Zo grappig.
We zijn echt gek op haar.
Ik ben niet zo’n fotograaf, maar ik zal kijken wat ik kan doen en weer eens een paar foto’s maken.

Hartelijke groeten,

Familie Verver en een pootje en een lik van Baika en Bobby.

23-3-09

Het gaat uitstekend met Baika.
Ze is nog steeds goede maatjes met Bob.

Het is wel een kleine baas, want als we thuis komen of ’s morgens beneden komen wil ze als eerste bij ons zijn en het zint haar dan niet als Bob er eerder is, dan gaat ze echt lelijk tegen hem grommen en zie ik hem zo kijken van: wat doe ik nou weer verkeerd?
Maar Joris Goedbloed pikt het allemaal, ja liefde is blind zullen we maar denken.

Ze is erg speels en is graag buiten.
We hebben een diepe tuin waar ze lekker in rond kan dollen.
Graven is ook erg leuk, alleen vind de baas dat niet zo leuk.

Ze kunnen samen heel goed alleen zijn, maar als het eens voorkomt dat we alleen met Bob wegmoeten dan gaat dat ook heel goed. We hebben wel een bench aangeschaft, want ze wil nog wel eens wat slopen, ondanks dat ze een kluif heeft.
Toen ze eens aan mijn stoelen geknaagd had was de maat vol.
Ze vind het niet erg want ze gaat er regelmatig in liggen als we gewoon thuis zijn.
Als we weg gaan krijgt ze een nieuwe kluif en een speciaal stuk speelgoed waar iets lekkers in zit zodat ze zich niet hoeft te vervelen.

Het is een eigenzinnige tante, want als mevrouw geen zin heeft dan luistert ze gewoon niet, maar daar hebben we onze trukjes wel voor hoor.

We zijn nog steeds smoorverliefd op haar.
Ze is helemaal stapelgek op onze schoonzoon, als hij binnenkomt is er verder niemand in tel.

Hartelijke groeten van Astrid en een lik van Baika.

28-09-08

Gaby_004 Gaby_003 Gaby_002 Gaby_001

Paar fotootjes van Gaby met haar nieuwe stoere vriend Bobbie

29-09-08

Mijn naam is Astrid Verver en wij hebben 14 dagen geleden Gaby in ons gezin opgenomen. Wij hebben haar een andere naam gegeven, namelijk Baika.

Het gaat uitstekend met haar, op een oogontsteking na die ze van de week had, maar het gaat inmiddels alweer beter. We hebben oogdruppels en een zalfje van de dierenarts gehad en ze heeft er weinig last meer van.

Ze is dikke maatjes met onze Bob, een 5 jarige Jack Russel. Zo leuk om naar te kijken als ze samen spelen. Ze bijt hem in zijn oren, in zijn poten en probeert hem in zijn nek te bijten en hij vindt alles goed. Ze snapt alleen nog niet erg dat hij graag wil dat ze hem wast. (deed hij altijd bij de kat en die trapte erin. Alleen die is 2 jaar terug overreden).
Ze weet iedereen in ons gezin al om haar kleine pootjes te winden. Kortom we zijn stapelgek met haar.

Met vriendelijke groeten,

Familie Verver uit Lutjewinkel

14-09-08

Hallo Henriet,

Het is TOP gegaan. Wat hebben wij een top hondjes.
Ik lag net op bed toen ze eventjes blaften en daarna heb ik ze niet meer gehoord. Mijn man had late dienst en kwam om ca 2.45u thuis, maar toen blaften ze ook niet.
Ze hebben gewoon samen in de bijkeuken geslapen. Of ik moet me sterk vergissen, maar volgens mij hebben ze in een mand geslapen. Ik deed vanmorgen de deur open en toen stond Bob naast de mand en Baika kwam er net uit en er was maar een mand warm

Super trots ben ik op ze. Gisteravond hebben ze samen op schoot gelegen, waarbij Baika haar kopje op Bob zijn rug legde.
Echt grappig om te zien hoe ze Bob af en toe loopt uit te dagen.

We zijn allemaal helemaal verliefd op haar, maar ook super trots op Bob.

Tot schrijvens. Ik houd je op de hoogte

Astrid

Ps bedankt voor de foto.
Je krijgt van ons ook snel een paar foto’s.

 

Help ons helpen

doneer-nu