Client: Administrator
Date: 20 december 2014

Adopteer een hond op afstand!

Een mooie manier om de honden in het asiel van Orasje te helpen is adoptie van één van de zestien bijzondere ambassadeurs.

Deze ambassadeurs zijn zo bijzonder omdat zij alle honden in het asiel vertegenwoordigen.
Hieronder volgen eerst de foto’s van de honden. Als u op de foto klikt, krijg u meer informatie over de desbetreffende hond.
Onder de foto’s vindt u meer informatie over het adopteren van een hond op afstand en de mogelijkheid om een adoptie cadeau te doen aan iemand in uw omgeving.

 

belko site 001bucka site 001
cura site 001djozefina site 001
dzjeri site 001Gara site 001
12-07-2016 overleden
Janja site 001Kiki site 001
Leptiric site 001liza site 001
Juli 2016 geadopteerd
pegi site 001bss_site_002
vrcko site 001zivka site 001
zujka site 001max_site
Juli 2016 geadopteerd

 

Met de adoptie op afstand van één van onze ambassadeurs, steunt u alle honden in het asiel.

De honden worden liefdevol verzorgd door Svjetlana, de beheerster van het asiel in Orasje, en haar team. Ze vinden er een echt veilige haven met voldoende ruimte en aandacht. We zijn dan ook erg trots op deze samenwerking (zie voor meer informatie de speciale Orasje-pagina).

 

Voor € 3,00 per maand kunt u een hond op afstand adopteren.

U draagt dan bij in de kosten voor de desbetreffende hond en krijgt regelmatig een verslag over hoe het met deze hond gaat.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Als u een hond wilt adopteren, stuurt u een mail naar adoptieopafstand@hondenopvang.com. In deze mail vermeld u uw naam, adres en de naam van de hond die u wilt adopteren. U wordt dan opgenomen in ons bestand. Updates met betrekking tot uw adoptiehond zullen we naar uw emailadres sturen.
Betaling kan per maand, kwartaal of jaar. Ook kunt u gebruik maken van een machtiging automatische incasso. Klik hier voor het formulier.
Het bedrag kunt u overmaken naar NL59 INGB000 947 4694 t.n.v. Stichting Dierenopvang Bosnië te Dordrecht, onder vermelding van de naam van uw adoptiehond.
Voor mensen in België: u kunt het bedrag maandelijks overmaken, maar dat kost u extra geld. U zou het geld per kwartaal of per jaar over kunnen maken. U heeft naast ons rekeningnummer ook nodig:
IBAN : NL59INGB0009474694
BIC : INGBNL2A

 

Leuk idee: een cadeaubon schenken!

Een familielid of vriend/vriendin blij maken met een adoptiehond-op-afstand is een origineel cadeau. Speciaal hiervoor hebben we de cadeaubon ontwikkeld. Deze bon kost € 36,00 euro en wordt op maat gemaakt voor elke adoptiehond. U kunt zelf kiezen wel adoptiehond u in het zonnetje wilt zetten en wie u daarmee verwent. Uiteraard wordt deze persoon door ons op de hoogte gehouden over de adoptiehond. En natuurlijk is het mogelijk de bon na een jaar te verlengen.
Voor aanmelding en betaling: zie hierboven.

 

Tot slot:

o    Mocht een ambassadeur daadwerkelijk worden geadopteerd of komt hij of zij te overlijden, dan kunt u kiezen voor adoptie-op-afstand van een andere hond.
o    Er is een speciale facebookpagina voor de adoptie-op-afstand honden.
o    Het asiel in Orasje heeft ook een facebookpagina. Deze is wel voornamelijk in het Bosnisch geschreven.
o    Mocht u nog vragen hebben, stuur deze dan naar adoptieopafstand@hondenopvang.com

 

adoptieopafstand_cadeaubon

 

Hoe werkt Adoptie op Afstand?

Ook leuk om cadeau te geven! Een hond op afstand adopteren, voor maar 36 euro per jaar.
 

Nationale Dierenbon

Steun de dieren in Bosnië en geef een dierenbon cadeau. Voor meer info, klik op de afbeelding
dierenbon

Help ons helpen

doneer-nu

of

kom-in-actie