Nieuwsbrief April 2016

Beste lezers,

Het is alweer een tijdje geleden dat wij onze laatste nieuwsbrief verzonden. Dat betekent niet dat er niets gebeurt, maar er is altijd tijd tekort helaas.

20160408_nieuwsbriefRecent heeft er een sterilisatiecampagne plaatsgevonden in Zenica als proef. De campagnes moeten voldoen aan nieuwe regels, en er is getoetst in hoeverre de protocollen zoals vastgesteld worden gehaald. Het lijkt er goed uit te zien voor de lokale teams. Voor onze voorheen grote campagnes is het lastiger, de vergunningen verkrijgen is een enorme uitdaging, die we voorlopig niet aangaan.

We hebben een aantal foto’s in de albums op facebook geplaatst, de pagina is openbaar, dus ook toegankelijk zonder facebook-account! Dit zijn de foto’s van eind maart, en dit zijn de foto’s van begin april. We zijn heel erg trots op het lokale team. Mocht u onze sterilisatieprojecten willen steunen, dan kan dat via onze druppelcampagne.

Op de foto vaste steun en toeverlaat van de zwerfhonden in Zenica, Jelena Despot!

Mirna

Lieve Mirna werd langs de kant van de weg gevonden door onze lieve vriendin Elvira. Elvira moest de hond gewoon helpen, en nam haar mee naar de beste dierenarts van Bosnië. Een nare breuk in een van haar achterpoten was het resultaat van een aanrijding. We deden een oproep, die overigens nog steeds geldt! Koop een kalender en steun daarmee Mirna. Het gehele aankoopbedrag komt ten goede aan de operatiekosten.

Laat het ons weten via info@hondenopvang.com als u een kalender wilt bestellen. Direct doneren mag natuurlijk ook. Wanneer u Mirna wil steunen op haar weg naar herstel, dan kan dat door een donatie te doen op NL59INGB0009474694 tnv Stichting Dierenopvang Bosnië ovv Mirna.

20160404_nieuws2

Korte reis naar Orasje

Argus_01In april gaan we met een klein clubje naar het asiel van Orasje.We zullen vooral veel knuffelen, ontwormen en ontvlooien, ontzettend veel foto’s maken voor de adoptanten op afstand, en bijpraten met iedereen. We hebben er verschrikkelijk veel zin in. Er komen vast en zeker een paar geluksvogels mee terug, zoals Argus, maar niet teveel, want we hebben er nog een aantal die een huis zoeken.

We brengen wat benodigdheden mee, ook voor andere locaties. De post vanuit Nederland is niet te versturen, dus brengen we daar verschillende pakketten naar het lokale postkantoor.

Er zijn heel wat mensen geweest die spullen hebben ingezameld voor deze reis, iedereen heel hartelijk bedankt. Vanaf nu zetten we de actieve inzameling op een wat lager pitje. Uiteraard gunnen we het wel onze collega-stichtingen, dus mocht u spullen hebben, dan brengen wij u graag in contact met onder andere Wereldasielen.

Adreswijziging!

Ons postadres is gewijzigd.

Het nieuwe postbusnummer is:  

Postbus 170, 1520AD, WORMERVEER

Nog ter adoptie

Romeo_002 Klajd_006 Argus_07 noel_07

Gemakkelijk steunen

Vergeet u niet dat u kunt shoppen en steunen tegelijk? Kopen bij Bol, Zooplus, 4Morgen en Doelshoppen kan eenvoudig door op de plaatjes te klikken die op onze voorpagina staan of rechts hiernaast.

Airmiles? We zijn er nog steeds blij mee. U kunt een pasje aanvragen via info@hondenopvang.com

En ook de spaaracties lopen door. We hebben onlangs met de gespaarde Renske punten een leuke voorraad Renske voer besteld. Ze waren zo lief om de bestelling te verdubbelen. Dank Renske!

De 5050shop draait volop

De afgelopen periode bleven de bestellingen binnen komen op de 5050shop. Er zijn al zoveel items geleverd. Volg de pagina op facebook voor de laatste opleveringen. Misschien zit er wel iets voor u bij? Meer informatie krijgen over de mogelijkheden? Dat kan, mail naar fred@hondenopvang.com, dan kijken we naar wensen en mogelijkheden.

We zijn heel trots op een van de laatste items, een mooie klimpaal voor katten.

20160407_nieuwsbrief