Nieuws April 2017

01-04-2017 WereldAsielen zoekt hulp.   Voor een aantal geplande evenementen zoekt WereldAsielen versterking voor op de kraam. Er is altijd een ervaren vrijwilliger aanwezig. Maar omdat de bemensing van de kraam regelmatig inzet vraagt van dezelfde vrijwilligers, zou het fijn zijn als er een paar extra handen bij komen.   Tijdens de volgende evenementen is… Read More »

Nieuws Maart 2017

04-03-2017 Ingrid, Bert, Monique en Suzanne zijn recent naar Orasje afgereisd. Naast een hoop geknuffel en het maken van foto’s kwam ook de auto weer ter sprake. De auto is aan het einde van zijn latijn, en dus hebben de 4 vrijwilligers een actie opgestart om een nieuwe auto te kunnen kopen.   Alle donaties… Read More »

Nieuws Februari 2017

17-02-2017 Belangrijke en drukke dagen Gisteren zijn de afspraken tussen WereldAsielen en Stichting Dierenopvang Bosnië formeel ondertekend, waarmee de overdracht nu echt concreet gaat worden.   Het asiel van Orasje, de financiële reserves, werkzaamheden maar zeker ook wat handen gaan mee over. WereldAsielen is maar klein en hebben hulp nodig.   We hebben eerder al… Read More »

Nieuws Januari 2017

25-01-2017 Vandaag hebben wij de brief verzonden naar Zenica en diverse organen binnen Bosnië. We hopen dat ze hem in ieder geval lezen en niet meteen verplaatsen naar de prullenbak. Klik hier onder de link aan om de Engelse versie van de brief te lezen. 20170124_zenica mayor UK 24-01-2017 Helaas hebben we slecht nieuws uit… Read More »

Nieuws December 2016

24-12-2016 16-12-2016 De kerstkaartenactie van de adoptie op afstandhonden is een groot succes geworden. Ongeveer 900 euro is ingezameld voor de honden in Orasje. Geweldig! We willen iedereen bedanken die een bestelling heeft geplaatst en we willen Paulien bedanken voor haar werk. Ondertussen wordt er in de 5050shop van Fred en Suze ook hard gewerkt.… Read More »

Nieuws November 2016

27-11-2016 Nieuw veldje op het asiel Kijk, een mooi bericht van Svjetlana uit Orasje! Dzeri, Vrcko, Djozefina en Ceca zijn honden die al heel lang in het asiel zitten en daarom probeert Svjetlana hun leventje op hun oude dag wat comfortabeler te maken. Ze hebben nu meer ruimte en kennels die altijd openstaan zodat ze… Read More »

Nieuws Oktober 2016

23-10-2016 De afgelopen tijd worden we regelmatig verrast met een doos medische spullen. Deze spullen worden iedere keer weer verzameld door de dierverplegers van de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. We zijn ze heel erg dankbaar voor de steun! Ook het Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam verzamelt iedere keer weer medische zaken voor ons. Geweldig… Read More »

Nieuws Augustus 2016

30-08-2016 Trouwe donateur en vrijwilliger Astrid is werkelijk midden in de zomer jarig, wanneer iedereen op vakantie is, en viert daarom haar verjaardag maar eens in de 10 jaar, maar dan uitgebreid en buitenshuis.   Voor haar 60e verjaardag had ze 60 mensen uitgenodigd; op de uitnodiging werd verzocht ipv een cadeau een donatie te… Read More »

Nieuwsbrief Augustus 2016

Beste lezer, De zomer is volop in gang. En de tijd vliegt. De warme fijne dagen lijken altijd sneller voorbij te zijn dan de dagen van de gure herfst en koude winter. Zaak dus om lekker te genieten van het mooie weer. Mede daardoor zijn de vrijwilligers van SDB iets minder actief achter de laptop,… Read More »

Reisverslag Orasje, door Ingrid, juli 2016

Lieve lezer, Hieronder een brief namens Max, Ingrid heeft hem geholpen met het schrijven, want dat lukte niet met die lompe harige poten van hem. Wat is er veel gebeurd in de afgelopen maanden. In april kwam Suze weer naar ons mooie asiel in Orasje. Deze keer was het wat anders dan anders, ze had… Read More »