Nieuws September 2015

21-09-2015

Het afgelopen weekend heeft SDB met een kraampje gestaan op het Mega Hondenweekend.

Het is een evenement vol echte hondenliefhebbers, geweldige professionals en nog meer lieve honden. Zaterdagochtend startte het evenement, altijd leuk om zoveel bekenden te zien en weer even bij te kletsen.

De twee dagen hebben mede door de actie van DandyDog en een spaarpotje van Hondenschool Zwolle van Patrick Slagboom(tevens organisator Mega Hondenweekend) samen met de verkoop van onze spulletjes in totaal 375 euro opgeleverd. Dat is echt heel erg gaaf en eerlijk gezegd durfden we dat niet te hopen!

Wij zullen deze geweldige opbrengst goed besteden

Hondenschool Zwolle en DandyDog, bedankt voor jullie betrokkenheid, we waarderen het enorm.

20150921_nieuws

14-09-2015 vervolg wandeling

De foto’s welke gemaakt zijn door Jantien van Dam kunnen tegen een kleine vergoeding besteld worden via deze link!

14-09-2015

Wat een heerlijke dag, en wat een geweldige opkomst.

Gisteren was de op stel en sprong georganiseerde wandeling, omdat Svjetlana in Nederland was. Het was fantastisch om te zien dat er zoveel liefde was tussen haar en de honden, ze genoot enorm van het weerzien met een aantal van “haar” hondjes.

We hebben foto’s gemaakt! De foto’s staan in albums op facebook, ook toegankelijk wanneer u geen facebook heeft. Foto’s van Fred en foto’s gemaakt door Jantien van Dam, de hondenfotograaf. Voor vergrotingen van de foto’s van Fred kunt u een email sturen naar info@hondenopvang.com. Voor de foto’s van Jantien van Dam volgt later vandaag een link.

20150914_nieuws

08-09-2015

Beste allemaal,

Svjetlana (de oprichtster en beheerster van het asiel in Orasje, Bosnië) komt voor een aantal dagen naar Nederland. Het lijkt ons leuk om een wandeling te maken met ‘haar’ Bosnische honden.

Het is wat kort dag maar dit gaat plaatsvinden aanstaande zondag. De locatie is Het Rozendaalse Veld te Velp om en we verzamelen om 13:00 uur. Het zal geen lange wandeling zijn omdat dat voor Svjetlana wat moeilijk zal gaan.
Het gaat meer om het samenzijn en dat ze veel van de honden terug kan zien. Het zal voor Svjetlana een enorme verrassing zijn!

Voor een ieder die wil komen hebben we hier voor u de routebeschrijving naar de Rozendaalse  heide. We gaan er vanuit dat u versnaperingen voor uw hond en uzelf zelf meeneemt. U hoeft niet door te geven of u wel of niet komt, wie wil komen is van harte welkom.

Nu nog hopen op droog weer en een leuk weerzien!

Namens SDB,
Groetjes Cokkie

07-09-2015

De zomervakantie is nu echt achter de rug, iedereen gaat weer aan het werk en de rust is voorbij. Maar niet voor de medewerkers in het asiel van Orasje, dat is gewoon doorgegaan, ook tijdens de vakantieperiode. Het aantal gedumpte honden is helaas weer opgelopen de afgelopen weken, de laatste aanwinst is Mirko.

Mirko werd gevonden voor het asiel, met een gewond pootje waar hij niet op kon staan. Hij is zonder twijfel bewust voor het asiel gedumpt. Svjetlana heeft hem naar binnen genomen en zijn pootje meteen verzorgd. De dierenarts heeft aangegeven dat het pootje geamputeerd moet worden. Dat is misschien een naar idee, maar beter een pootje minder dan een pootje met pijn. We duimen voor een spoedig herstel.

20150907_nieuws

Heeft u de nieuwsbrief gemist? Geen nood, u kunt hem hier alsnog lezen!