Nieuws Oktober 2016

23-10-2016
De afgelopen tijd worden we regelmatig verrast met een doos medische spullen. Deze spullen worden iedere keer weer verzameld door de dierverplegers van de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. We zijn ze heel erg dankbaar voor de steun!

Ook het Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam verzamelt iedere keer weer medische zaken voor ons. Geweldig lief van ze!

20-10-2016
Stil hè, we weten het. Maar ondertussen zijn we wel druk bezig met van alles. Zoals het verder uitwerken van de plannen voor de samenwerking met WereldAsielen. We willen het allemaal zorgvuldig doen, vooral om de toekomstige steun aan Orasje voort te kunnen zetten. De honden zitten nou eenmaal in ons hart.
Overigens zijn we op facebook wel wat actiever. Voor het bezoeken van de pagina op facebook hoeft u zelf geen facebook account te hebben.
Binnenkort verzenden wij weer de updates van onze adoptie op afstand honden. Deze ambassadeurs vertegenwoordigen de honden in het asiel van Orasje. We zijn onze adoptanten op afstand heel erg dankbaar voor de steun, want hiermee kunnen we een groot deel van de kosten betalen voor alle honden in het asiel. Momenteel zitten er rond de 150, dus alle hulp is zeer welkom.
 
De puzzel van adoptanten en betalingen was wel weer een beetje een uitdaging. Soms kunnen wij de naam, omschrijving en het bedrag niet matchen met de aan ons doorgegeven adopties op afstand. Mocht het dus zijn dat u geen update krijgt maar wel verwacht, laat het ons dan weten via adoptieopafstand@hondenopvang.com.
 
We hopen dat u ons in de toekomst, ondanks eventuele veranderingen kunt en wilt blijven steunen.
 
En dan willen wij nog wel even een hele dikke knuffel geven aan vrijwilliger Paulien Van Es, want zij zorgt er iedere keer weer voor dat alles keurig netjes verzorgd is voor de adoptie op afstand administratie. Dank je Paulien!
 
Ook een hond op afstand adopteren? Dat kan!Kijk hier voor meer informatie.