Nieuws Juni 2017

11-06-2017

Afgelopen weekend is de auto afgeleverd in het asiel van Orasje. Hartstikke fijn want de oude auto was echt op. Nu kunnen ze weer veilig de weg op voor de honden!
 
Dank aan de vrijwilligers die de auto gebracht hebben en meteen 500 kilo voer hebben meegenomen.

07-06-2017

Het is stil vanuit het front, dat komt voornamelijk door alle andere zaken die spelen, zoals het afbouwen van de stichting. Binnenkort hopen wij alle donateurs te kunnen informeren over de vervolgsteun, want de steun aan het asiel is nu harder nodig dan ooit.

Het aantal honden neemt toe, ze worden gewoon voor de poort gezet. Het is afschuwelijk. Afgelopen dagen zijn een bench met pups en een zwanger teefje gedumpt, het is echt veel teveel voor het asiel en de medewerkers.

We hebben vorige week weer de bijdrage voor het voer overgemaakt, een aderlating, maar noodzakelijk.

Gelukkig kregen we het aanbod om 3 steps te verkopen, de opbrengst van 675 euro wordt dan ook direct gebruikt voor de aankoop van voer. Daarnaast is er vanuit de verkoop van de 5050shopSDB van Fred en Suze ook een mooie regelmatige opbrengst. Maar het is niet voldoende. Dus mocht u de kans hebben een extraatje over te maken houden we ons van harte aanbevolen. Dat kan op ons vaste rekeningnummer nl59 INGB 0009474694 tnv Stichting Dierenopvang Bosnië.

Aankomend weekend wordt de nieuwe auto naar Orasje gebracht, en er zal een gesprek plaatsvinden met de burgemeester. We hopen dat het gesprek wat oplevert. We wensen de reizigers heel veel succes tijdens het brengen van de auto, duimen dat de grenzen geen problemen op gaan leveren!