Nieuws juli 2016

13-07-201620160713_nieuws

Helaas moeten we slecht nieuws over Gara meedelen. Deze prachtige en lieve knuffelhond van ongeveer dertien jaar is helaas overleden. Te laat werd lymfeklierkanker vastgesteld door de dierenarts ter plaatse.
Gara was een van de eerste honden die in het asiel in Orasje kwam wonen, nu alweer 12,5 jaar geleden. Ze hield ontzettend van knuffelen, stoeien en gek doen. Ook haar kennelmaatje Pegi, die een stuk schuwer is dan Gara, zal haar ontzettend gaan missen.
We willen iedereen die Gara de afgelopen jaren heeft gesteund, hartelijk bedanken. Dankzij deze steun hebben we, binnen onze mogelijkheden, Gara een zo prettig mogelijk leven in het asiel kunnen bieden. Ze had graag nog heel wat meer geknuffeld en we zullen haar allemaal missen.

08-07-2016

Vorig weekend zijn Ingrid, Suzanne en Monique naar Orasje afgereisd.

Max en Liza zijn mee teruggekomen, onze vaste adoptie op afstandhonden die opeens een kans kregen op een gouden mandje. Ze doen het hartstikke goed in hun nieuwe huis. We zorgen dat de adoptanten op afstand een speciale update krijgen om hun steun aan Max en Liza af te ronden. We hopen natuurlijk dat de adoptanten kiezen voor een andere ambassadeur.

Ook Rubi is meegekomen. Ze is al aan haar gebroken voorpoot geopereerd, een heftige en zware operatie, want het was een nare breuk. Maar de orthopedisch chirurg is ontzettend kundig en heeft vakwerk afgeleverd. We zijn hem en zijn team, waaronder Gusta, verschrikkelijk dankbaar voor de kans die Rubi kreeg.
Ze is nu aan het herstellen en krijgt alle verzorging die zij verdient.

Er volgt snel een verslagje en de bijbehorende foto’s van de reis, maar hier vast een foto van de bloedmooie Rubi <3.

Dank aan de meiden voor het maken van de reis en de kans die zij gaven aan de honden!

20160708_nieuws