Nieuws Februari 2016

29-02-2016

De emailproblemen zijn inmiddels opgelost, dus we zijn weer goed bereikbaar!

In april gaan we met een paar vrijwilligers naar Orasje, het zou zo fijn zijn als er een paar honden mee kunnen naar Nederland, er zijn echter geen opvanggezinnen.

Mocht u het leuk vinden ons eens te helpen met het opvangen van een geluksvogel, laat het ons dan weten via info@hondenopvang.com of bel naar Suze op 06-46198579.

Ingrid van de Berg steunt ons al jaren met haar sponsoracties via Briljant Hairstyling in Nunspeet. Dit jaar zal zij zoals ieder jaar deelnemen aan de 4 daagse in Nijmegen, maar u kunt haar nu ook sponsoren. Een geweldige actie dachten wij zo!

Klik op de afbeelding om meer te lezen over haar sponsoractie.

20160229_nieuws

15-02-2016

Door emailproblemen bij de provider zijn wij momenteel niet bereikbaar. Alle mail van de afgelopen jaren, en dus ook van vorige week, is verdwenen. Wij gaan er vanuit dat het hersteld kan worden, laten we daar op zijn minst op hopen.

Mocht u ons dringend nodig hebben, bel dan 06 46198579

10-02-2016

Voor alle dierenartsen die vinden dat we vooral zo min mogelijk honden vanuit het buitenland moeten herplaatsen, hier is jullie kans!
 
Om de lokale dierenartsen te trainen en te helpen hun vaardigheden te verbeteren hebben we het voor elkaar gekregen dat 3 van onze vaste dierenartsen in Bosnië naar een speciaal congres in Zagreb mogen. Daar zullen ze heel veel informatie krijgen over asielbeheer, CNVR(Catch, neuter, vaccinate and release) en kunnen ze met collega’s en kennishebbers van gedachten wisselen over problemen waar ze tegenaan lopen.
 
Om ze deze kans te geven hebben wij aangeboden de kosten voor reis en verblijf te betalen. Waarom? Omdat zij de toekomst zijn, zij betekenen een veilige behandeling voor de honden en katten.
 
Dus dierenartsen, help uw collega’s het vak nog meer onder de knie te krijgen en sponsor de investering voor de toekomst van mens en dier!
 
Sponsor een arts op afstand.
Maak direct een donatie over op NL59 INGB 00094 746 94 tnv Stichting Dierenopvang Bosnië ovv “Artsen”.
 
20160210_nieuws

04-02-2016

Ons bericht van afgelopen maandag, waarin we aangaven een flink bedrag te moeten neerleggen voor sterilisatieprojecten in Zenica is heel warm beantwoord en daar zijn we heel dankbaar voor.
 
We hebben maar liefst 500 euro aan druppels mogen ontvangen. De rekening was 3.000 euro, dus dit is een hele mooie stap in de richting, en daar zijn wij dan ook waanzinnig dankbaar voor!
 
Iedereen die druppeltjes heeft gedoneerd, een hele erge dikke dank je wel namens de dieren en vrijwilligers in Zenica.
 

01-02-2016

Een aderlating, dat is het!

We hebben zojuist 125 sterilisaties gesponsord die vorig jaar plaatsvonden in Zenica. We hadden er al een aantal betaald, maar stoppen is geen optie, dan is al het werk voor niets geweest.
Maar 125 sterilisaties gaat ons niet in de koude kleren zitten.
We roepen dan ook onze supporters op een paar druppels te doneren. Een druppel is maar 5 euro, en alle bee(s)tjes helpen. De druppels kunnen worden overgemaakt op NL59 INGB 00094 746 94 tnv Stichting Dierenopvang Bosnië onder vermelding van druppel.

We hopen op een beetje extra steun, zodat we ook dit jaar gewoon door kunnen gaan.

sterilisatieflyer 2014 def klein