Nieuws December 2016

24-12-2016

16-12-2016

De kerstkaartenactie van de adoptie op afstandhonden is een groot succes geworden. Ongeveer 900 euro is ingezameld voor de honden in Orasje. Geweldig! We willen iedereen bedanken die een bestelling heeft geplaatst en we willen Paulien bedanken voor haar werk.

Ondertussen wordt er in de 5050shop van Fred en Suze ook hard gewerkt. Suze maakt momenteel snuffelmatten en deze zijn te bestellen naar wens, of te koop uit de reeds gemaakte matten. De prijs varieert tussen 15 en 75 euro. Voor ieder wat wils dus. Fred is bezig met het maken van een aantal opdrachten, en er staan een paar prachtige items te koop.

Voor een overzicht van alle matten en items kunt u kijken op facebook, in de 5050shop.

20161216_nieuws

6-12-2016

Gisteren is er een hoogzwanger teefje over het twee meter hoge hek gegooid.
Wat een nare opening van dit nieuwsbericht, we kunnen er niet meer van maken dan het is.

20161206_nieuws

Gelukkig zijn er allerlei acties om wat geld op te halen om vooral tijdens de koude wintermaanden het asiel wat meer steun te geven wanneer dat nodig is.

Zo is er afgelopen zaterdag voor het eerst papier ingezameld in Hulshorst bij Ingrid van de Berg.
Bert en Ingrid hebben samen met een aantal bekenden zoveel mogelijk papier in ontvangst genomen en in de daarvoor bestemde container gestopt.
De container zal zo zwaar mogelijk beladen zal worden. Omdat het de eerste editie was van de inzameling, was er geen enkele verwachting.
Gelukkig kwamen er toch mensen met dozen en soms zelfs met hun hele papier-afvalbak. De moeder van Ingrid zorgde voor koffie, thee en wat lekkers erbij.

Zaterdag 7 januari (1e zaterdag van de maand) is de eerstvolgende inzameling. Dan hopen we dat de aantallen zullen gaan verdubbelen!

De kerstkaartenactie loopt ook nog steeds en gaat heel erg goed. Een hoop werk, maar de bestellers zijn allemaal zeer tevreden.

Heeft u het filmpje van lieve Liza en mooie Max al gezien? Zoniet, dan snel kijken, want het is enig!