Nieuws December 2015

31-12-2015

Wij willen alle donateurs bedanken voor hun steun het afgelopen jaar. We waarderen het enorm dat jullie de dieren in Bosnië zo’n warm hart toedragen.
 
We hopen dat 2016 een positief jaar zal zijn voor iedereen, zonder zorgen en boordevol gezondheid en geluk.
20151231_nieuws

 

24-12-2015 Een kleine update

Heeft u de nieuwsbrief nog niet gelezen? Kijk dan snel hier.

Zoals u wellicht eerder heeft kunnen lezen is het organiseren van de grootschalige sterilisatieprojecten momenteel een te grote uitdaging, maar we geven uiteraard niet op.

Door aangepaste regelgeving zijn de eisen voor het opbouwen van een locatie en het uitvoeren van de ingrepen enorm bijgesteld. We zijn nog volop in onderzoek of we uberhaupt kunnen voldoen aan de gestelde eisen, het is nogal wat. Het is verbazingwekkend dat de eisen opeens zo moeten worden nageleefd in een land als Bosnië, maar je krijgt gewoonweg geen vergunningen als je als organisatie niet voldoet, en illegaal is voor ons geen optie.

Als proef hebben we in januari een sterilisatieweekend in Zenica, dan worden onder toezicht operaties uitgevoerd en zal worden beoordeeld of de voor ons haalbare werkwijze geaccepteerd wordt. Duimen dus!

En uiteraard wensen wij u allen geweldige dagen en een mooi 2016

20151218_nieuwsbrief

06-12-2015

Zoals iedere keer na een reis proberen we een filmpje te maken, ook dit keer is het weer gelukt. We hebben geprobeerd ons gevoel vast te leggen wat we kregen tijdens ons verblijf. We hopen dat dat overkomt. Geniet er van!

03-12-2015

Het asiel van Orasje bestaat alweer 12 jaar! Een extra reden om te vieren met een nieuwe adoptie op afstand hond!

Max, een geweldige knuffelbeer! Kijk voor meer info op zijn eigen pagina.

max_site

02-12-2015

Voor meer informatie over het vervolg van de operatie die Eni zal ondergaan hebben we een speciale facebookpagina aangemaakt die u ook kunt bekijken zonder facebookaccount.