Nieuws 2018

29-01-2018 Bezoek aan het asiel
Afgelopen dagen is een grote groep vrijwilligers op reis geweest naar het asiel van Orasje. De eerste lading hondenhokken zijn afgeleverd en er is ontzettend veel geknuffeld.
 
De burgemeester is weer bezocht en er is gekeken naar wat er allemaal nodig is in het asiel.
 
Het was maar een korte reis, dus uiteraard geen uitgebreide verslagen, maar wat de reizigers wel zagen waren zeer goed verzorgde honden, een keurig net asiel, alles op orde en onder controle.
 
Een aantal honden mankeren wel van alles, en dat is zorgelijk, want er is nagenoeg geen medische zorg. En we kunnen onmogelijk iedere oude zieke hond helpen, vaak ook omdat het honden zijn die zich niet zo snel meer aanpassen. Frustrerend!
 
De adoptanten op afstand ontvangen zsm een update van “hun” hond 🙂
 
Dank aan iedereen die de moeite nam af te reizen naar Bosnië en te helpen bij het opzetten van de hokken, het brengen van al het voer, dekens etc. Geweldig dat er zoveel betrokkenheid is.
 
Op de foto Cura en Leptiric, zij genieten al van hun nieuwe luxe hondenhokken.
15-01-2018 Een verzoek aan al onze donateurs!
 
Wij zouden het geweldig fijn vinden als onze donateurs ons werk blijven steunen, want we bouwen onze activiteiten misschien wel af als SDB, maar gaan verder onder WereldAsielen.
 
We zien nog veel overschrijvingen binnen komen op de rekening van SDB, uiteraard heel welkom, maar uiteindelijk wordt de rekening afgewikkeld en kunnen donaties alleen nog worden overgemaakt naar WereldAsielen. Dus des te eerder geregeld, des te beter 🙂
 
Overmaken kan naar NL20 TRIO 0198 3427 56 tnv WereldAsielen onder vermelding van Project 18 en evt de betreffende hond(en) op afstand.
 
Heel erg bedankt voor de genomen moeite, ook namens de honden in het asiel.