Hoe kunt u helpen?

Een hond in het asiel van Orasje kost 15 euro per maand aan verzorging, voer en medische basiszorg. Om de gemiddeld 150 honden te kunnen steunen kost dat dus minimaal 2.250 euro per maand. Uiteraard vinden wij dit ook een hoop geld, maar wij zien het asiel van Svjetlana als een voorbeeld zoals het eigenlijk altijd zou moeten zijn.

De honden hebben elkaar, de verzorgers, voldoende ruimte, genoeg te eten en te drinken en relatief weinig stress en zorgen. Het asiel is schoon, wordt netjes en veilig gehouden en is een waar paradijs vergeleken met de vele andere asielen in het door oorlog verscheurde land. We zijn dan ook trots op onze samenwerking en hopen die nog lang te kunnen voortzetten.

U kunt een donatie doen voor het asiel via WereldAsielen:
NL20 TRIO 0198 3427 56 tnv Stichting WereldAsielen onder vermelding van Project 18 Orasje

U kunt ook een hond op afstand adopteren, dan krijgt u regelmatig een update van uw hond. Deze adoptie op afstand-honden zijn de ambassadeurs van het asiel. Voor 36 euro steunt u een hond en daarmee het hele asiel. Meer weten? Kijk op onze speciale adoptie op afstand-pagina.

Spaart u mee?

Wij sparen verschillende zegeltjes zoals Douwe Egberts, Renske punten, supermarktzegels en nog veel meer. Heeft u nog wat in uw keukenla liggen? Ze zijn welkom en kunnen worden verstuurd naar WereldAsielen T.a.v. Stichting Dierenopvang Bosnië Postbus 8040, 1180 LA Amstelveen

Toners en oude mobiele telefoons?

Heeft u toevallig nog ongebruikte mobiele telefoons en lege (of volle) cartridges/toners liggen, ze zijn meer dan welkom. Ze kunnen worden opgestuurd naar WereldAsielen T.a.v. Stichting Dierenopvang Bosnië Postbus 8040, 1180 LA Amstelveen. Is het teveel voor verzending? Laat het ons dan weten via info@hondenopvang.com

Airmiles

Wij hebben een speciale Airmileskaart waarop u kunt sparen, maar u kunt ook uw gespaarde saldo overboeken. Meer weten? Kijk op onze speciale pagina of stuur een mail naar info@hondenopvang.com

Langdurige steun

Wilt u ons opnemen in uw testament? Dat kan. WereldAsielen beheert onze reserves voor het asiel, u kunt dan ook uw steun voortzetten via WereldAsielen. Laat het ons weten als u hier over nadenkt, dan helpen wij u met liefde verder.

En komt u er toch nog niet uit, of heeft u andere ideeën, dan kunt u ze uiteraard altijd kwijt op info@hondenopvang.com of op 06-46198579.

 


Eeuwig_dankbaar_2010_008

Eeuwig dankbaar

Voor alle steun en hulp die wij iedere keer weer ontvangen van alle donateurs, supporters, inzamelaars, fans, aanhangers, volgers, dierenvrienden en alle anderen die ons helpen onze doelen te bereiken:

BEDANKT!!