druppel op de gloeiende plaat gezocht

Druppel op de gloeiende plaat

Het is een spreekwoord waarmee met die druppel op de gloeiende plaat een zeer kleine bijdrage bedoeld wordt aan een groots doel. Het suggereert een stukje nutteloosheid. Daarentegen bestaat er ook een spreekwoord over Keulen en Aken, die niet op 1 dag gebouwd zijn. Doorzettingsvermogen, daar gaat het om. En dat is iets wat Stichting Dierenopvang Bosnië zeker bezit. En zoals te zien in onderstaand filmpje, zal de eerste druppel op de gloeiende plaat wellicht verdampen, en de tweede misschien ook. Maar elke druppel heeft z’n impact. Elke druppel laat ook de plaat een klein beetje meer afkoelen, totdat de plaat niet meer in staat is om de druppels te laten verdampen en de druppels een plasje gaan vormen.

Dat is de methode die we nastreven, volhouden, doen wat nodig is, doen waar we goed in zijn en zo het verschil maken.

En daarom zijn we op zoek naar nog meer druppels op die gloeiende plaat!

Druppels Gezocht!

http://www.youtube.com/watch?v=z6GOPON-RjA

Wilt u samen met ons een druppel op de gloeiende plaat zijn?

Alle druppels samen kunnen onze grootste wens vervullen:

Een mobiel medisch team!

Hoe kunt u doneren?

U kunt al met 5 euro helpen. Maak uw bijdrage over op NL59INGB0009474694 tnv Stichting Dierenopvang Bosnië onder vermelding van “druppel”.

Voor overboekingen van het buitenland heeft u ook nog de BIC nodig:  INGBNL2A

nieuws_20150320

Wat doen we met uw druppel op de gloeiende plaat

Met de donaties van deze actie sturen we ons mobiel medisch team naar locaties door heel Bosnië om sterilisatiecampagnes te organiseren waarbij we zoveel mogelijk (zwerf)dieren steriliseren.

Iedere hond of kat die wij steriliseren scheelt een enorme hoeveelheid nakomelingen die een zelfde afschuwelijk bestaan tegemoet gaan. Een mobiel medisch team betekent dat we van stad naar stad kunnen trekken om zoveel mogelijk werk te verzetten in een korte tijd.

Wanneer we in een stad neerstrijken slaan we ons kamp op en gaan we in samenwerking met de gemeente en lokale dierenbeschermers aan het werk. We leiden lokale dierenartsen op, zodat zij het werk kunnen voortzetten wanneer wij de stad verlaten. Ons mobiel medisch team neemt zelf alle (medische) benodigdheden mee zodat direct van start kan worden gegaan. Een mobiel medisch team bestaat uit dierenartsen, assistenten en een coördinator.

De kosten voor grootschalige sterilisatiecampagnes liggen in verhouding veel lager dan wanneer je dier voor dier steriliseert. Dus help ons om onze droom te realiseren: Een mobiel medisch team!

Hoe kunt u een druppel op de gloeiende plaat worden

Vanaf 5 euro kunt u al een druppel zijn en hoe meer druppels, hoe beter! Een sterilisatie kost ongeveer 50 euro, dus 10 druppels is 1 sterilisatie.

Maak uw donatie over op rekeningnummer NL59INGB0009474694 tnv Stichting Dierenopvang Bosnië onder vermelding van “druppel”!

 

Elke druppel op de gloeiende plaat is dankbaarheid waard

Wanneer u deze attentie graag ontvangt en eventueel vermeld wilt worden op de website als sponsor, dan kunt u dat doorgeven via info@hondenopvang.com.

NB. het soort presentje is afhankelijk van de hoogte van het gedoneerde bedrag, u kiest er zelf voor een druppel, scheut, glas, plons of emmer bij te dragen, maar we hebben voor iedereen leuke cadeautjes liggen, of u nou 5 of 100 euro doneert! Wanneer u er voor kiest geen cadeautje te ontvangen, komt dit uiteraard direct ten goede aan de zwerfdieren.

Geef een druppel op de gloeiende plaat cadeau

U kunt druppels cadeau geven tijdens feestdagen, verjaardag of als dank. Uiteraard kunnen we een persoonlijke tekst toevoegen!

Wanneer u deze cadeaubon graag ontvangt en de ontvanger van de bon eventueel wil vermelden op de website als sponsor, dan kunt u dat doorgeven via info@hondenopvang.com.

druppel op de gloeiende plaat, certificaat

Onze verlanglijst

We hebben een lijstje steden die we graag in de toekomst willen bezoeken met een mobiel medisch team.  Dit lijstje kan veranderen op basis van voortschrijdend inzicht.

Zenica, 300 dieren, 2015 doorlopend

Zenica, 150 dieren, afgerond
Orasje, 400 dieren, april 2014, gecancelled
Sanski Most/Orasje, 400 dieren, april 2013, afgerond
Bihac, 400 dieren, april 2012, afgerond

voorgaande projecten kunnen worden opgevraagd, stand aantal geholpen dieren per 1-11-2014: circa 3.500