Kom in actie spaar Douwe Egberts Punten

Spaar mee!

Duik in de keukenla, de gangkast, of pak een schaar en knip de punten meteen uit. Roep familie en vrienden op om zoveel mogelijk punten te verzamelen en stuur ze op. Daarmee helpen jullie de honden direct. Alle beetjes helpen, samen bereiken wij ons doel!

Douwe Egberts Punten in huis? Stuur ze nu op en help zwerfdieren!

KOM IN ACTIE:
 1) Pak uw zegels en stop ze in een voldoende gefrankeerde afgesloten envelop.
 2) Stuur ze naar:
 WereldAsielen T.a.v. Stichting Dierenopvang Bosnië Postbus 8040, 1180 LA Amstelveen

Steun een hond in Bosnië door hier uw bestelling voor Douwe Egberts artikelen te plaatsen!

Om optimaal gebruik te maken van de ingezamelde punten kunt u vanaf nu via SDB artikelen bestellen bij Douwe Egberts. Zo zetten wij onze punten voor u in en steunt u met uw aankoop onze honden. Het minimum bedrag voor een bestelling bedraagt € 20,00. Dit heeft als voordeel dat er dan geen verzendkosten meer betaald hoeven te worden.

Via deze link kunt u de artikelen die met de punten te bestellen zijn bekijken. Vervolgens stuurt u een mailbericht naar actie@hondenopvang.com waarin u uw bestelling doet. Wij zullen deze bestelling bevestigen en u vragen het benodigde bedrag over te maken op NL59INGB0009474694 tnv Stichting Dierenopvang Bosnië, onder vermelding van de door u gedane bestelling. Vervolgens zorgen wij er voor dat uw bestelling, betaald met de ingezamelde DE-punten, zo spoedig mogelijk naar u toegezonden wordt.

We zijn voorbij de 1.000.000 Douwe Egberts Punten! Maar we gaan door!

Je hebt net een nieuw pak koffie aangebroken, het koffiezetapparaat staat aan.
Terwijl de geur van koffie je neus binnendringt, knip je de Douwe Egberts punten uit de verpakking en legt ze bij de andere spaarpunten. Het is al een mooie verzameling, zo al die punten van Douwe Egberts, Pickwick en Senseo bij elkaar.
Hoeveel punten zijn het er eigenlijk? Al genoeg om iets bij de Douwe Egberts winkel te kunnen kopen? En wat voor cadeautjes heeft die D.E.-Shop eigenlijk?
Al met al valt het toch wat tegen. Je spaart ze al een tijd, maar het zijn nog lang niet genoeg punten om er iets van te kunnen kopen.
Hoe lang ga ik nog punten sparen, of zal ik ze wegdoen? Maar weggooien is toch ook zonde!
Heb ik dan al die tijd voor niets punten gespaard of kan ik iemand anders er blij mee maken?

Jazeker, u kunt er dieren mee helpen!

Stichting Dierenopvang Bosnië steriliseert honden met Douwe Egberts Punten

Stichting Dierenopvang Bosnië zet zich in voor het verbeteren van het dierenwelzijn in Bosnië en het op diervriendelijke wijze beperken van de zwerfdierenpopulatie. Dit doet ze door sterilisatiecampagnes uit te voeren en les te geven op scholen.
Mooi en belangrijk werk waarvoor we altijd op zoek zijn naar fondsen om dit te financieren en een van de manieren waarmee we dit doen, zijn de Douwe Egberts Punten.

Douwe Egberts Punten

 

Met één Miljoen Douwe Egberts punten maken we het verschil

Actiecoördinator Fred Steenbergen heeft zichzelf het doel gesteld om 1 miljoen Douwe Egberts Punten te verzamelen.
Van al deze punten kopen we cadeautjes die we als prijzen gebruiken op de evenementen waar we staan. Op die manier kunnen de deelnemers mooie prijzen winnen terwijl wij van het deelnamegeld juist weer sterilisatiemiddelen of educatiemateriaal kunnen kopen en zo helpen we elkaar, met dank aan Douwe Egberts.

 

Bedankt voor uw Douwe Egberts punten!

Heel veel mensen hebben ons in de afgelopen tijd al geholpen, op deze pagina doe ik graag een poging om de donateurs van de Douwe Egberts Punten te bedanken

“Het is een lange lijst van donateurs. Het is gewoon geweldig, enveloppen met soms allemaal uitgeknipte zegeltjes van 4 punten, en soms een doos met alle D.E.-punten die oma ooit spaarde maar daar niets meer mee deed. Soms met een briefje of een kaartje, soms anoniem zonder afzender. Collega’s die samen de Pickwick-punten sparen, ik vind het geweldig, tel ze met liefde, en vind het een feest om de teller weer op te mogen hogen. Die 1 miljoen Douwe Egberts Punten, die gaan we halen!
Oh trouwens, drinkt u nou geen koffie, maar spaart u wel Airmiles en doet u daar eigenlijk ook niets mee, dan kunt u ons natuurlijk óok helpen! Hoe u ons daarmee kunt helpen, leest u op de pagina Steriliseer een hond met Airmiles
– Fred Steenbergen, fred@hondenopvang.com

Douwe Egberts Punten Goed doel