Kom in actie en spaar Airmiles

Spaart u Airmiles? Jazeker!

airmilespasSDB2

Winkels als Albert Heijn, V&D, Etos, Praxis, Etos, Gall & Gall en Shell hebben het systeem van Airmiles of air miles. Veel mensen sparen wel Airmiles, maar blijken vervolgens niets te doen met hun gespaarde miles. Eeuwig zonde, al is het maar omdat gespaarde airmiles na verloop van tijd weer vervallen en we juist heel erg geholpen zouden zijn met deze airmiles.

Heeft u genoeg airmiles en zou u ons er graag mee helpen zodat wij ze in kunnen zetten voor de honden van Bosnië? Dan kan dat nu!

Roep familie en vrienden op om mee te sparen!

Airmiles sparen voor Stichting Dierenopvang Bosnië

Naast het overboeken van reeds gespaarde air miles, kunt u nu ook kiezen voor het direct sparen voor Stichting Dierenopvang Bosnië. Air miles zelf ondersteunt vanuit kostenbeheersing slechts een paar goede doelen, maar Fred Steenbergen, de airmiles-actiecoördinator, heeft speciaal hiervoor een eigen SDB-airmilespas ontworpen.

Als u op de vraag ‘Spaart u Air Miles’ voortaan ook wilt antwoorden “Jazeker! Voor de honden!”, stuurt u dan een mail naar fred@hondenopvang.com, dan sturen we u graag een SDB-airmilespas toe!

Airmiles overboeken naar Stichting Dierenopvang Bosnië

Als u al airmiles gespaard heeft en deze in wilt zetten voor de honden van Bosnië, dan kunt u deze air miles overboeken.

Dit kan op de volgende manier:

  • Ga naar de overboekingspagina van de Air Miles site: www.airmiles.nl
  • Geef uw gebruikersnaam
  • Geef uw wachtwoord (lukt dit niet, stuurt u dan een mail naar info@hondenopvang.com, dan helpen we u uiteraard graag!)
  • Als u ingelogd bent, staat rechts bovenin het air miles saldo
  • Geef het 9-cijferige airmilesnummer van Stichting Dierenopvang Bosnië: 164814442 (Stichting Dierenopvang Bosnië, onder naam van Suze Steenbergen-Andringa)
  • Geef het aantal air miles dat u wilt overboeken (rechts bovenin staat het airmiles saldo wat u op dit moment heeft)
  • Klik op Overboeking Bevestigen

Van uw airmiles overboeking krijgt u een bevestiging, Stichting Dierenopvang Bosnië krijgt ook een bevestiging van de overboeking en we vinden het een eer u hiervoor te kunnen bedanken wat we hieronder dan ook graag doen.

Wat doen jullie met de gespaarde air miles?

De airmiles hebben een waarde van ongeveer een halve cent per airmile. Helaas kunnen we dit niet rechtstreeks omzetten in geld. Maar we kunnen wel airmiles inwisselen voor leuke cadeautjes. Deze zetten we dan weer in als prijsjes op de evenementen waar we gedurende het jaar staan. Zodoende hebben de deelnemers kans op mooie prijzen en kunnen wij van het deelname geld weer honden helpen in Bosnië.

 

Ik spaar vooral bij de Shell Air Miles, dat gaat misschien maar met een paar Air Miles per keer, maar alle beetjes helpen, toch?

Leuk hoor, de cassiere bij de Albert Heijn bekeek de SDB-airmilespas eens goed en zei toen, “gaaf zeg!”

 

 

De volgende mensen hebben ons al geholpen, door airmiles over te boeken naar Stichting Dierenopvang Bosnië, hier zijn we heel blij mee, bedankt!

– Els Nobel

– Patrick Slagboom

– Marcel en Magda

– Arjan en Tamara

– M. Mussert

– A. de Vries

– Ina Knol

– W. van den Brink

– M. van Breukelen-Rietveld

– M.A. van Dam

– Hilda van Dijk

– C.M. Mollink

– S.E. Deckers

– M. Booij

– A van der Graaf

– H.M. Veltema

– Laura Wevers

– Irene Boer 

– Tiny Teeling

– De Shell, zij accepteren bij wijze van uitzondering nog eenmaal onze ontvangen Shell-zegels en zet ze om naar air miles, top!

– Floor Bender

– D. Phumchantuek

– A. Vierhout

– M. Kromme

– Laura Wevers

– Sascha ten Velden

– Cora Zwaneveld, zij reageerde op onze Facebookoproep en maakte spontaan een heleboel airmiles over, dankjewel!!!

– Marjan Weiss-Murrays

– Helen Veltema

– M. Versteeg

– Aimée

– Christel Molenschot