Adoptie op afstand

Kijk eens naar al die lieve ambassadeurs van Orasje. Zien ze er niet aandoenlijk uit? Onder de foto’s staat een uitgebreide uitleg hoe u uw keuze aan ons kunt doorgeven en wat u van ons kunt verwachten.

Met de adoptie op afstand van één van onze ambassadeurs, steunt u alle honden in het asiel.

De honden worden liefdevol verzorgd door Svjetlana, de beheerster van het asiel in Orasje, en haar team. Ze vinden er een echt veilige haven met voldoende ruimte en aandacht. We zijn dan ook erg trots op deze samenwerking (zie voor meer informatie de speciale Orasje-pagina).

Voor € 3,00 per maand kunt u een hond op afstand adopteren.

U draagt dan bij in de kosten voor de desbetreffende hond en krijgt regelmatig een verslag over hoe het met deze hond gaat.

Onderaan deze pagina vindt u een uitleg over hoe u een van onze kanjers kunt adopteren op afstand.René

Hoe gaat het in zijn werk?

Als u een hond wilt adopteren, stuurt u een mail naar adoptieopafstand@hondenopvang.com. In deze mail vermeld u uw naam, adres en de naam van de hond die u wilt adopteren. U wordt dan opgenomen in ons bestand. Updates met betrekking tot uw adoptiehond zullen we naar uw emailadres sturen.
Betaling kan per maand, kwartaal of jaar. Ook kunt u gebruik maken van een machtiging automatische incasso.
Het bedrag kunt u overmaken naar NL20 TRIO 0198 3427 56 t.n.v. WereldAsielen, onder vermelding Project 18 en de naam van uw adoptiehond.

Leuk idee: een cadeaubon schenken!

Een familielid of vriend/vriendin blij maken met een adoptiehond-op-afstand is een origineel cadeau. Speciaal hiervoor hebben we de cadeaubon ontwikkeld. Deze bon kost € 36,00 euro en wordt op maat gemaakt voor elke adoptiehond. U kunt zelf kiezen wel adoptiehond u in het zonnetje wilt zetten en wie u daarmee verwent. Uiteraard wordt deze persoon door ons op de hoogte gehouden over de adoptiehond. En natuurlijk is het mogelijk de bon na een jaar te verlengen.
Voor aanmelding en betaling: zie hierboven.

Tot slot:

o    Mocht een ambassadeur daadwerkelijk worden geadopteerd of komt hij of zij te overlijden, dan kunt u kiezen voor adoptie-op-afstand van een andere hond.
o    Er is een speciale facebookpagina voor de adoptie-op-afstand honden.
o    Het asiel in Orasje heeft ook een facebookpagina. Deze is wel voornamelijk in het Bosnisch geschreven.
o    Mocht u nog vragen hebben, stuur deze dan naar adoptieopafstand@hondenopvang.com